Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Innovaties

De ontwikkeling van de ergonomische werkomgeving is een proces dat nooit stil staat. Met onze innovatieve producten en conceptontwikkelingen willen wij bijdragen aan de werkplek van vandaag én morgen. We laten ons daarbij leiden door de laatste trends in de ergonomie én we ontwikkelen geheel nieuwe producten waarvan wij denken dat die veel waarde kunnen toevoegen aan een efficiënte, ergonomische en duurzame werkplek.

Creëer een eigen bestelportaal voor jouw medewerkers
Creëer een eigen bestelportaal voor jouw medewerkers

Hoe houd jij medewerkers gezond en gemotiveerd tijdens thuiswerken? Hoe makkelijk zou het zijn als medewerkers zelf hun werkplek samen kunnen stellen? Samen stemmen we de gewenste producten af en richten dit voor jullie organisatie in.

Het Circulaire Ontmoetingskantoor
Het Circulaire Ontmoetingskantoor

Ben jij benieuwd naar hoe jouw kantoor er in de toekomst uit gaat zien? Lees nu het gratis kennisdocument Het Circulaire Ontmoetingskantoor, met onze visie op het kantoor van de toekomst.

Social distancing op de werkvloer
Social distancing op de werkvloer

Hoe richt je jouw werkomgeving in? Vraag nu het gratis kennisdocument aan, boordevol tips en een speciaal samengestelde productcatalogus

Stappenplan gezond telewerken
Stappenplan gezond telewerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het telewerken zo efficiënt mogelijk te maken.

Exoskelet
Exoskelet

Een exoskelet is een draagbaar skelet dat jezelf kunt aansturen. In werksituaties waar de fysieke, statische belasting hoog is, ondersteunt het exoskelet één of meerdere lichaamsdelen. Hierdoor wordt je lichaam minder belast.

Health2School
Health2School

Wij willen bewegen op school stimuleren omdat wij ervan overtuigd zijn dat een kind beter leert wanneer het meer beweegt tijdens de les. Wij bieden scholen dynamisch meubilair aan zodat leerlingen én leerkrachten tijdens de les in beweging zijn.

Ergoline 4 Senses akoestische stoel
Ergoline 4 Senses akoestische stoel

De 4-Senses akoestische stoel is een stoel waarmee omgevingsprikkels gereduceerd worden. Zodra je plaatsneemt in de stoel, ervaar je een veilig en geborgen gevoel doordat de stoel zich als een cocon om je heen vormt.

Health2Work Cube
Health2Work Cube

Met de Health2Work Cube wordt dynamisch werken en veranderen van houding uitstekend gecombineerd.

Meer weten over onze innovaties?

Bel of app via 03 808 43 99 en wij vertellen je graag meer over onze innovaties!