Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Innovaties

De ontwikkeling van de ergonomische werkomgeving is een proces dat nooit stil staat. Met onze innovatieve producten en conceptontwikkelingen willen wij bijdragen aan de werkplek van vandaag én morgen. We laten ons daarbij leiden door de laatste trends in de ergonomie én we ontwikkelen geheel nieuwe producten waarvan wij denken dat die veel waarde kunnen toevoegen aan een efficiënte, ergonomische en duurzame werkplek.

Exoskelet
Exoskelet

Een exoskelet is een draagbaar skelet dat jezelf kunt aansturen. In werksituaties waar de fysieke, statische belasting hoog is, ondersteunt het exoskelet één of meerdere lichaamsdelen. Hierdoor wordt je lichaam minder belast.

Health2Work Cube
Health2Work Cube

De Health2Work Cube is ideaal voor ruimtes waar mensen maximaal 2 uur willen werken. De Cube is geschikt voor 10 personen die allemaal tegelijk een andere werkhouding kunnen aannemen. De Health2Work Cube is door ons ontwikkeld en bestaat uit acht delen.

Health2School
Health2School

Wij willen bewegen op school stimuleren omdat wij ervan overtuigd zijn dat een kind beter leert wanneer het meer beweegt tijdens de les. Wij bieden scholen dynamisch meubilair aan zodat leerlingen én leerkrachten tijdens de les in beweging zijn.

Ergoline 4 Senses akoestische stoel
Ergoline 4 Senses akoestische stoel

De 4-Senses akoestische stoel is een stoel waarmee omgevingsprikkels gereduceerd worden. Zodra je plaatsneemt in de stoel, ervaar je een veilig en geborgen gevoel doordat de stoel zich als een cocon om je heen vormt.

Meer weten over onze innovaties?

Bel of app via 03 808 43 99 en wij vertellen je graag meer over onze innovaties!