Microsoft 600 regulier toetsenbord

Art.nr. IMHW040.100007

Het Microsoft 600 toetsenbord is van hoogwaardige kwaliteit. Dit product beschikt over alle functies die je nodig hebt en heeft de betrouwbaarheid en kwaliteit van Microsoft.

Lees meer..
19,-  excl. btw 22,99  incl. btw

Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Jan Wouter Veenstra ergonomisch adviseur

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Omschrijving

Microsoft

Het Microsoft 600 toetsenbord is een kwaliteitsproduct met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het toetsenbord heeft een lichte en stille toetsaanslag. Het toetsenbord is plug and play, het installeren van software is dus niet nodig.

Nodige functies

Met dit product worden alle functies gecombineerd die je nodig hebt, gekoppeld aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van Microsoft. Het toetsenbord is bestand tegen het onopzettelijk morsen, dus koffie drinken is geen probleem.

Eenvoudig

De Quiet Touch-toetsen en multimediabesturing maken computergebruik in de Windows omgeving een stuk eenvoudiger. Probeer het Microsoft 600 toetsenbord 30 dagen gratis op proef.

Aanbevolen door professionals

  • Lichte toetsaanslag
  • Gebruiksvriendelijk
  • Comfortabel

Specifications

Lichamelijke klachten Handklachten, Polsklachten, Vingerklachten
Links- of rechtshandig Rechtshandig
Type aansluiting Bedraad
Type toetsenbord Numeriek toetsenbord
Sneltoetsen Ja
Compatibiliteit Mac, Windows
Toetsenbord indeling Qwerty
Breedte 46 cm
Lengte 16 cm
Numeriek Ja
Kleur Zwart

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Toetsenbord

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren