Het laatste nieuws van Health2Work.

Nieuwsberichten

 • Ontmoet ons op de Vakbeurs Facilitair 2019

  04 januari 2019 - Djurre de Boer - Op 23, 24 en 25 januari staat Health2Work op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. We nodigen je graag uit om ons te komen bezoeken op stand D18.
 • Workshop 'Meer bewegen op het werk' geaccrediteerd

  31 augustus 2018 - Djurre de Boer - De nieuwe workshop 'Meer bewegen op het werk' is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA) en de Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP).
 • AD Visie: Bewegen op het werk, een duurzame inzet

  13 juli 2018 - Linda ten Katen - Bewegen is de nieuwe norm op het werk. Wat begon met een lunchwandeling groeit de laatste jaren steeds vaker uit tot een beweegwerkplek waarbij zitten, staan, lopen en fietsen afgewisseld kunnen worden.
 • Health2Work België in de ban van het WK

  28 juni 2018 - Geert Vindevogel - WK-gekte barst los! Onder collega’s van Health2Work is er een WK Poule georganiseerd. Wie is jouw favoriet? Het WK 2018 is in volle gang en in België gaat het goed! De eerste twee matchen zijn door België gewonnen. In Gentbrugge zijn we helemaal in ons element. De politie in België maakt zich z...
 • Mensen met doelen zijn gelukkiger

  26 juni 2018 - Agnes Feddema - Deze maand heeft Douwe Jan een les verzorgd voor de Havo 3 leerlingen van het CSG Lauwers College. Douwe Jan vertelde over Health2Work en wat het inhoud om ondernemer te zijn. Met dergelijke lessen wil het Lauwers College haar leerlingen enthousiast maken en motiveren voor het ondernemerschap.
 • Bustour "kiezen voor kansen"

  17 mei 2018 - Agnes Feddema - Gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel organiseren vandaag een innovatie dag voor werkzoekenden. Met de bustour "Kiezen voor kansen" werden meerdere bedrijven bezocht. Ook wij mochten een rondleiding geven. Robert Veenstra liet o.a. zien hoe je op een innovatieve en duurzame manier producten k...
 • Praktijkrichtlijn kantoorergonomie

  04 april 2018 - Geert Vindevogel - De werkgroep kantoor van de Vlaamse Ergonomie Vereniging, VerV, heeft een praktijkrichtlijn rond kantoorinrichting opgesteld. Het resultaat is een consensus over een aantal principes rond werken op kantoor.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren