Software voor gezondheid en productiviteit in de werkomgeving

Tegenwoordig investeren organisaties steeds meer in gezondheid en productiviteit van medewerkers. Het doel is medewerkers duurzaam inzetbaar houden. Om medewerkers bewust te maken van het belang van gezond beeldschermwerk en te informeren over de mogelijkheden die er zijn om aan je duurzame inzetbaarheid te werken, heeft Health2Work diverse softwarepakketten.

Vrijblijvend advies over software voor duurzame inzetbaarheid?

Online demo of onze software zelf testen?

Floris is onze software specialist.
Bel 03 808 43 99 voor gratis advies

Daarom duurzame inzetbaarheidssoftware

  • Volledige installatie door onze software specialisten
  • Specifiek aan jouw wensen worden aangepast
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar de juiste oplossing
Welke oplossing is geschikt?

Vragen van klanten over software

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

  • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
  • Geen spelfouten
  • Minder kans op RSI klachten
  • Te gebruiken met veel
  • Windowsprogramma’s
  • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Over ergonomische software van Health2Work

Meer dan ooit investeren organisaties in gezonde en vitale medewerkers. Gezondheidsbeleid staat hoog op de agenda. Niet alleen om de continuïteit van de organisatie te waarborgen en de arbeidsproductiviteit te verhogen, maar ook om goed werkgeverschap te leveren. Gezonde werknemers in een gezonde werkomgeving met als doel een gezonde bedrijfsvoering. Dat is het streven bij gezondheidsmanagement. Hier levert Health2Work een bijdrage aan door het leveren van arbosoftware.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren