Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Score 5100 Small

Score 5100 Small

Bureaustoel Score 5100 Small met robuust aluminium onderstel zorgt voor extra stabiliteit. Dankzij de speciale kleine rugleuning is deze stoel uitermate geschikt voor kleine personen.

0,00 € excl btw
  • 3D armleggers
  • Geschikt voor kleinere mensen
  • Diverse instelmogelijkheden
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Lumbaalsteun
Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

De Score 5100 small bureaustoel met standaard zwart wollen bekleding is dankzij de kleine rugleuning geschikt voor mensen met een klein postuur. Door het 'Synchromechaniek' wordt de rugleuning gelijktijdig versteld met het zitgedeelte. De optionele verstelbare luchtlumbaalsteun zorgt voor uitstekende rugsteun. Deze optie is onmisbaar voor mensen met lage rugklachten.

Opties

Als extra optie is een schuifzitting leverbaar. Een schuifzitting zorgt voor de juiste afstand tussen de rug- en zitgedeelte, door deze goed af te stellen krijgen de onderbenen de juiste steun. Als keuze is het robuuste aluminium onderstel met een diameter van 70 cm in de kleur zwart leverbaar.

De bureaustoel is standaard voorzien van harde wielen. Als optie is het mogelijk zachte wielen te leveren met belast geremde mechaniek. De Score 5100 small bureaustoel heeft een hoogteverstelling met gaslift. Ergonomisch verantwoord worden de lumbaalsteun en hoofdsteun ook als optie aangeboden.

De ideale werkplek

Om een ideale werkplek te creëren heeft Health2Work een speciaal stappenplan gemaakt. Dit stappenplan helpt je met het juist afstellen ven de werkplek. De Score 5100 small past in een ideale werkplek.

Maatwerk

Past de bureaustoel niet goed? Wij komen graag langs om je van de juiste stoel te voorzien. We kunnen de perfecte stoel voor je maken.

Specificaties

Rughoekverstelling Ja
Zithoekverstelling  Ja
Type mechaniek Synchromechaniek
Type bekleding  Flex
Kleur bekleding  Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar.
Kleur onderstel Aluminium
Minimale hoogte cm  49
Maximale hoogte cm  59
Minimale zitdiepte cm  47
Zitbreedte cm 47
Hoogte rug cm  54
Breedte rug cm  46
Minimale armleggerhoogte cm  16
Maximale-armlegger-hoogte cm 27
Lumbaal Optioneel
Neksteun Optioneel
Maximale-belasting kg  120
Soort Wielen Hard/Zacht