Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

30 dagen producten proberen

15 oktober 2019
Laatste wijzigingsdatum: vrijdag 10 apr. 2020
30 dagen producten proberen

Onze producten testen in je eigen werkomgeving. Dat is toch de beste manier om erachter te komen of de producten echt iets voor jou zijn? Wij bieden je de kans om onze producten 30 dagen op proef te testen. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij leggen het uit in deze blog!

De voordelen van een proefperiode

Stel je voor, je hebt een lichamelijke klacht en zoekt een product waarmee je je klachten kunt verhelpen. Je weet alleen niet precies welk product passend is voor jouw situatie. Hoe fijn is het dan als je het product, waarvan je denkt dat het de oplossing is voor jouw klacht, kunt uitproberen in je eigen werkomgeving? Merk je tijdens de proefperiode dat je klacht minder wordt? Fijn, dan heb je het juiste product gevonden! Merk je echter dat je klachten niet verdwijnen, dan kun je het product kosteloos retour sturen en een beter passend product uitproberen. Zo hopen we dat je hét product vindt waarmee jouw klachten verleden tijd zijn.

Zowel grote als kleine producten

Op onze website bieden wij zowel kleine als grotere producten aan die bijna allemaal getest kunnen worden in je eigen werkomgeving. De kleinere producten (denk hierbij aan muizen en toetsenborden) worden via de post verstuurd en kunnen direct getest worden. De grote producten (bijvoorbeeld bureaustoelen en zit-sta bureau’s) zijn een ander verhaal. Deze komen wij persoonlijk brengen. We stellen de producten direct goed voor je in en geven uitleg over het gebruik van de producten. Mochten er aan de hand daarvan nog vragen zijn dan kunnen deze rechtstreeks aan onze medewerkers gesteld worden.

Tussentijds contact

Na ongeveer een week nemen wij contact met je op om te kijken hoe het product bevalt en of er eventueel nog aanpassingen nodig zijn. Dit geldt overigens alleen voor de grotere producten. Na levering wordt er een proefplaatsingsfactuur verstuurd. Mocht je het product willen houden, dan is dit meteen de juiste factuur. Wil je het product toch terugsturen? Dan kun je de factuur natuurlijk als niet verzonden beschouwen.

Product ruilen

Toch niet helemaal het juiste product uitgekozen om te testen? Wil je liever een andere kleur of helemaal een ander model? Wij ruilen het product graag voor je om. Het huidige product kan net zo lang blijven staan totdat de nieuwe variant geleverd wordt.

Product terugsturen?

Niet helemaal blij met het product? Dat kan gebeuren en geeft natuurlijk niets! Wij halen (kosteloos) de grote producten weer persoonlijk bij je op en nemen deze dan weer mee. De kleinere producten kunnen op eigen kosten teruggestuurd worden.

Bijna alles is te testen

95% van onze producten zijn 30 dagen op proef te testen. Wat is dan de 5%? Dat zijn onze op maat gemaakte producten. Neem bijvoorbeeld het exoskelet. Om je over deze op maat gemaakte producten toch van informatie te voorzien, geven wij graag op locatie een demonstratie.

Contact

Het kan natuurlijk dat er aan de hand van bovenstaande nog vragen of opmerkingen zijn. Neem contact met ons op. Een van onze medewerkers staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Klaas Poelstra
Klaas Poelstra

Klaas wisselt het beheer van de chat en de eerste telefoonlijn af met collega Tirza. Bel je dus met Health2Work, dan is de kans groot dat je Klaas aan de telefoon krijgt. De afwisseling tussen chatten en bellen vindt Klaas leuk. In het weekend is Klaas te vinden op het voetbalveld en ook geniet hij samen met zijn vrouw van zijn zoontje in Harkema.

Ga naar alle blog berichten van Klaas