Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Design in de werkomgeving

Design in de werkomgeving

Het design van de werkomgeving heeft invloed op de prestaties van een bedrijf. Een goed ontwerp van de werkplek draagt bij aan een succesvoller bedrijf.

Ontwerpen van je werkplek

Projectinrichting Meer informatie aanvragen

Uit hun laatste onderzoek blijkt allereerst dat het ontwerp van de werkplek veel invloed heeft op de prestaties, productiviteit en betrokkenheid van medewerkers. Daarnaast vloeit uit dit onderzoek voort dat het van groot belang is dat bedrijven innovatief blijven: zij zouden bij het ontwerp van de werkplek rekening moeten houden met globalisering, nieuwe technologie en nieuwe generaties medewerkers. Om de tevredenheid van werknemers, de productiviteit, innovatie en prestaties te verhogen, moeten samenwerking en individueel werken op de werkplek optimaal gecombineerd kunnen worden. Werkgevers doen er daarnaast verstandig aan hun werknemers in hoge mate zelf te laten kiezen wanneer en waar zij willen werken.

Bekijk hier het volledige onderzoek.

Djurre De Boer
Djurre De Boer

Naast zijn studie komt Djurre in zijn vrije uren de marketingafdeling versterken van Health2Work. "Voldoende bewegen is belangrijk. Dus kom in beweging!"

Ga naar alle blog berichten van Djurre

Relevante blog posts

Design en functionaliteit
Design en functionaliteit

Hoe belangrijk vind jij design? Wekelijks zien we kantoren die zijn ingericht met prachtig design meubilair zonder dat er rekening gehouden is met ergonomie. Denk bijvoorbe...

Werkplektrends
Werkplektrends

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers hun werknemers graag in beweging krijgen! Een van de trends op de werkplek is dat medewerkers graag in een fraai ingericht design kantoo...