Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Top 10 thuiswerk producten

Top 10 thuiswerk producten

1. Contour Unimouse verticale muis

Ik begin met de Contour UniMouse. Dit is een verticale, universele en vooral ergonomische muis. Je kunt de verticale positie en het duim plateau instellen zoals jij dat wilt. De muis kan aangepast worden op elke hand maat en is daarom voor iedereen geschikt.Een verticale muis stimuleert een natuurlijke houding van de pols en arm, hiermee verminder je de belasting van je spieren. Het ondersteunen van de duim voorkomt dat je knijp- en grijpbewegingen maakt, die RSI-klachten kunnen veroorzaken. Je kunt de verticale positie van de muis verstellen tussen de 35 en 70 graden.

2. Ergostar compact toetsenbord

Met een compact toetsenbord verklein je de reikafstand naar je muis. Hierdoor werk je binnen de breedte van jouw lichaam en verminder je onnodige spierspanning. Het compacte toetsenbord van Ergostars Slide heeft een volledig functionerend numeriek toetsenbord wat aan de zijkant uitgeschoven kan worden. Hierdoor kan het toetsenbord het grootste gedeelte van de tijd als compact en klein toetsenbord gebruikt worden omdat het numerieke toetsenbord in- en uitgeschoven kan worden. Alleen wanneer je het numerieke deel echt nodig hebt kan het toetsenbord als regulier toetsenbord fungeren.

3. Laptopstandaard circulair

Met deze laptopstandaard kun je het laptopscherm gemakkelijker hoger plaatsen waardoor je ergonomischer kunt werken. De Ergowork laptopstandaard circulair is een lichtgewicht en compacte laptophouder. De laptopstandaard is gemaakt van gerecyclede petflessen. Daarnaast bestaat de circulaire laptopstandaard uit twee delen die je gemakkelijk in elkaar kunt schuiven en daardoor mee kan nemen in bijvoorbeeld een laptoptas.

4. Ergonomische bureaustoel RH Logic

Naast bovengenoemde thuiswerk producten is het ook erg belangrijk om gebruik te maken van een goede, ergonomische bureaustoel. Wij hebben twee verschillende modellen uitgelicht, namelijk de RH Logic 400 en de RH Logic 400 XL.

4.1 RH Logic 400

Deze ergonomische bureaustoel is erg gangbaar en biedt optimale ondersteuning en heeft veel instelmogelijkheden. De RH Logic 400 is geschikt voor mensen met hoofd-, nek-, (lage) rug-, en schouderklachten. De stoelen hebben standaard harde armleggers, als je liever een zachtere armlegger hebt kunnen wij de gepolsterde armleggers van RH aanraden. Optioneel kun je bij de RH Logic 400 een neksteun bestellen, welke ideaal is in combinatie met een actieve zit.

4.2 RH Logic 400 XL

Naast de RH Logic 400 is er ook de RH Logic 400 XL. Deze bureaustoel heeft een extra groot zitvlak. De Logic 400 XL is geschikt voor mensen die 1,85 tot 1,95 meter lang zijn. De RH Logic 400 XL is ook geschikt voor mensen met hoofd-, nek-, (lage) rug-, en schouderklachten en beschikt over dezelfde instelmogelijkheden als de RH Logic 400.

Annet Zwinkels
Annet Zwinkels

Annet Zwinkels is Ergonomisch adviseur bij Health2Work. Mensen een gezonde werkplek bieden is haar passie. “Daarom ben ik heel trots om voor Health2Work te werken. Mijn functie als ergonomisch adviseur past me erg goed. Samen met mijn collega’s wil ik het beste voor mijn medemens.”

Ga naar alle blog berichten van Annet