Ergonomie2Meet

Op zoek naar een bijzondere locatie om te ontmoeten en te werken? Dat kan bij ons op locatie. Deze locatie is volledig ergonomisch ingericht! Ergonomie2Meet is een nieuw concept van Health2Work met een locatie in Gentbrugge waar je gratis gebruik van kunt maken om te werken of vergaderen. Wil je een bijeenkomst of een workshop organiseren? Of wil je tijdelijk flexwerken? Maak gebruik van Ergonomie2Meet! Wij hebben dé ruimte voor jou!

Reserveer nu!

Gratis?

Wij gaan uit van het principe ‘delen is vermenigvuldigen’ en willen met dit concept bewustwording creëren over wat ergonomie kan betekenen voor je vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving. We gaan er daarbij vanuit dat je in een gezonde werkomgeving uiteindelijk meer energie hebt en met plezier naar je werk gaat!

Voor wie is Ergonomie2Meet?

Iedereen uit het netwerk van Health2Work kan gratis gebruik maken van de Ergonomie2Meet locatie in België. Ben je HRM’er, Arbeidsdeskundige, Bedrijfsarts, Ergonoom, Arbo- of Facilitair medewerker of heb je op één of andere manier affiniteit met ergonomie of duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie? Kom dan gerust langs!

Gentbrugge

E2M Surhuisterveen E2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M Blaricum

  • Ontmoet elkaar!
  • Inspirerende ruimtes
  • Goede faciliteiten