Ergonomie2Meet

Op zoek naar een bijzondere locatie om te ontmoeten en te werken? Maak gratis gebruik van één van onze compleet ergonomisch ingerichte locaties!

Reserveer nu!

Wat is Ergonomie2Meet?

Ergonomie2Meet is een concept van Health2Work met een locatie in Gentbrugge waar u gratis gebruik van kunt maken om te werken of vergaderen. Wilt u een bijeenkomst of een workshop organiseren? Of wilt u tijdelijk flexwerken? Maak gebruik van Ergonomie2Meet! Wij hebben dé ruimte voor u!

Gratis?

Wij gaan uit van het principe ‘delen is vermenigvuldigen’ en willen met dit concept bewustwording creëren over wat ergonomie kan betekenen voor uw vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving. We gaan er daarbij vanuit dat u in een gezonde werkomgeving uiteindelijk meer energie hebt en met plezier naar uw werk gaat!

Voor wie is Ergonomie2Meet?

Iedereen uit het netwerk van Health2Work kan gratis gebruik maken van de Ergonomie2Meet locatie in België. Bent u HRM’er, Arbeidsdeskundige, Bedrijfsarts, Ergonoom, Arbo- of Facilitair medewerker of heeft u op één of andere manier affiniteit met ergonomie of duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie? Kom dan gerust langs!

Gentbrugge

E2M Surhuisterveen E2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M Blaricum

  • Ontmoet elkaar!
  • Inspirerende ruimtes
  • Goede faciliteiten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren