Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Baliestoel voor Onthaal van Bedrijvencentrum De Punt

Bedrijvencentrum De Punt helpt bedrijven bij het opstarten en uitbreiden van hun activiteiten door ruimtes als kantoren, flexplekken, vergaderzalen en ateliers aan te bieden. Het onthaal van De Punt bestaat uit een hoge balie die niet verstelbaar is. Om niet continue te hoeven staan werd er gezocht naar een passende zitoplossing. Health2Work heeft hiervoor een in hoogte verstelbare baliestoel geleverd. Sofie Baetsle is onthaalmedewerker en is erg tevreden met de nieuwe baliestoel.

Stoel op hoogte

Doordat het balieblad een vaste werkhoogte heeft, lag de uitdaging in het vinden van een passende stoel die vrij hoog kan worden ingesteld zodat er ondanks de hoogte toch ergonomisch gewerkt kan worden. Er is gekozen voor een Score Ergo ergonomische stoel. De baliestoel heeft een hoge gasveer en om te voorkomen dat je benen blijven bungelen is de stoel uitgevoerd met een verstelbare voetring.

referentie_afbeelding

Sofie Baetsle: “Dankzij de stoel zit ik op mijn gemak en wordt mijn rug voldoende ondersteund tijdens het werken achter de balie. Ik kan zitten afwisselen met staand werken."

Oplossingen die het verschil maken

Tijdens de zoektocht naar een passende stoel zijn er meerdere producten getest. Voordat je een product aanschaft, kun je bij Health2Work een product 30 dagen kosteloos uitproberen in je eigen werkomgeving. “Hiermee krijg je als klant de garantie dat een product daadwerkelijk de oplossing biedt die je verwacht. Health2Work heeft kennis van zaken en biedt nuttige oplossingen die het verschil maken”, aldus Sofie.

Zelf uitproberen?

Wil je weten of de Score Ergo ergonomische stoel iets voor jou is? Vraag een gratis proefplaatsing aan en ontdek het zelf!

Ja, ik wil de Score Ergo 30 dagen gratis testen!