Kantoor

Brunel

Hoe zorg je er als werkgever voor dat je medewerkers niet alleen op kantoor, maar ook thuis veilig en gezond kunnen werken? Brunel stelde een hybride werken beleid op en huurt thuiswerkoplossingen van Health2Work.


Het huren van thuiswerkoplossingen

Thuiswerken heeft de afgelopen periode een flinke opmars gemaakt en de functie van de kantoor omgeving is veranderd. Hybride Werken lijkt het sleutelwoord: afwisselend thuis, op kantoor of elders werken. Ook Brunel heeft voor haar medewerkers een hybride werken beleid opgesteld en geïmplementeerd.

Zowel thuis als op kantoor gezond en veilig werken staat voor Brunel centraal. In samenwerking met Health2Work creëerde Brunel zit-sta thuiswerkplekken voor al haar medewerkers. Vanwege de grote hoeveelheid medewerkers heeft Brunel gekozen voor het as-a-service concept van Health2Work, het huren van ergonomische oplossingen.

As-a-service

Met verhuur van Health2Work betaal je een vast bedrag per maand voor een ergonomische werkplek. Hoe langer je gebruik maakt van de werkplekken, hoe lager het maandbedrag. Health2Work blijft eigenaar en je betaalt uitsluitend voor het gebruik van het meubilair. Deze manier van financiering zorgt voor veel flexibiliteit. Heb je tijdelijk meer of minder werkplekken nodig in verband met wel of niet thuiswerken? Geef het ons door en we schalen eenvoudig op of af in het aantal werkplekken.Opzeggen is eenvoudig en je zit niet vast aan een minimale looptijd.

Wij huren van Health2Work alle thuiswerkoplossingen en die worden thuis op maat aangeleverd en ingesteld. We zijn zeker tevreden met het huren van de thuiswerkplekken, het geeft een heleboel flexibiliteit voor ons.

Mariska Brinkman - Brunel

Op basis van onze ervaringen, de kwaliteit, het aansluiten op onze behoeftes, de flexibiliteit en de aftercare die geboden wordt zou ik zeker adviseren om met Health2Work in gesprek te gaan voor maatwerk oplossingen, thuiswerk oplossingen en huur oplossingen.

Mariska Brinkman - Brunel