Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Diamant Groep

De Diamant-Groep uit Tilburg is al jaren trouwe klant van Health2Work. De organisatie neemt (aangepaste) stoelen en aanverwante ergonomische artikelen af. De stoelen worden gebruikt in de kantoren en in de bedrijfsmatige onderdelen van de sociale werkvoorziening. 'De gratis proefplaatsingen vinden we een van de sterkste punten van Health2Work', vertelt Jack Evers, KAM-medewerker (kwaliteit, arbo en milieu) bij Diamant-Groep. “Zo’n service waarderen we zeer. Dat maakt het bedrijf uniek.

Als leerwerkbedrijf biedt de Diamant-Groep passend werk en ontwikkeling aan ruim 3.000 mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen uit Tilburg en buurgemeenten kunnen hun talenten inzetten bij een grote variatie aan leerwerkplekken in verschillende bedrijfssectoren.

De Diamant-Groep is sinds 2009 klant van Health2Work. Health2Work levert productergonomie aan de Brabantse organisatie. Dit zijn vooral speciale stoelen en gerelateerde producten zoals voetenbankjes. 'Andere ergonomische hulpmiddelen koop ik gemakkelijk via hun website. Ze hebben een uitgebreid aanbod en kunnen snel leveren.'

Klant aan het woord

'De uitstekende dienstverlening ben ik erg tevreden over', aldus Evers. 'Ik houd me al tien jaar bezig met vooral kwaliteit en arbeidsomstandigheden en heb dus ruime ervaring in het inrichten van werkplekken. Health2Work is een goede partner daarbij.' Af en toe nodigt Evers Health2Work uit om advies op maat te komen geven.