Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Ergonomische gepersonaliseerde laptophouders voor Hays

Hays faciliteerde voor haar medewerkers een ergonomische laptophouder. Hierdoor kunnen de werknemers op kantoor, maar ook thuis, werken met een laptop waarvan het scherm op ooghoogte kan worden geplaatst. Hierdoor kunnen nek- en rugklachten door laptopgebruik vermeden worden. Bovendien koos Hays voor een laptophouder met hun eigen logo erop. Hays maakte van een eenvoudige laptophouder een gepersonaliseerd item waarmee ze haar medewerkers een groot plezier deed.

referentie_afbeelding

Hays België koos ervoor hun medewerkers te voorzien van een ergonomische en circulaire laptophouder. De ErgoWork circulaire laptophouder kan zelfs bedrukt worden met een eigen logo, wat voor Hays een belangrijke meerwaarde betekende. “We vonden het belangrijk om toch aan te geven dat dit van Hays was. Ook de ecologische factor overtuigde ons, samen met de lichtheid en het gebruiksgemak,” aldus Dave Ghysels, marketing director bij Hays België. “Ook van de medewerkers zelf krijgen we goede reacties: zowel over het initiatief, als over het feit dat de laptophouder zo licht en stijlvol is.”

Wil jij ook een gepersonaliseerde laptophouder voor je medewerkers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op >