Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Groningen Seasports

Groningen Seaports wilde van de kombuis – hun kantine – een mooie en warme ontmoetingsplaats maken. De kombuis moest een ruimte worden waarin ontmoeten en kennis delen centraal staat. Met onze hulp is dat gelukt!

De zee en het strand in huis

De huisstijl van Groningen Seaports in doorgevoerd in de kombuis. Ook de omgeving is verwerkt in het interieur: het uitzicht op zee is als het ware naar binnen gehaald. Met de kleuren van het water en het strand heb je zowel binnen als buiten het gevoel dat aan de kust bent.

Dynamisch werken

Diana Visser, manager Facility Services vertelt: ‘We wilden het nieuwe werken integreren in de vernieuwde kombuis, daarom hebben we gekozen voor zit/sta-werkplekken en een aantal fietswerkplekken. Zo maken we er een aantrekkelijke en gezonde ontmoetingsplaats van.’

referentie_afbeelding

Diana Visser: ‘Ik heb de samenwerking als heel fijn ervaren. Het project was een heel leuk en creatief proces. Vanuit Health2Work werd er goed geluisterd naar onze wensen en daarnaast werd benadrukt dat we goed moesten nadenken over wat het doel zou zijn van de kombuis. Ook de ontvangstruimte is aangepast in dezelfde stijl. We kunnen onze gasten nu heel fijn verwelkomen!’