Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Kantoor

HAG Capisco bureaustoel en zit sta bureaus voor Max Mobiel

Max Mobiel organiseert collectief werknemersvervoer in de Gentse regio. Het bedrijf bundelt pendelaars van en naar verschillende bedrijven in eenzelfde bedrijventerrein of industriezone en brengt hen tot aan de deur van hun bedrijf.

De verhuizing van Max Mobiel is reden geweest tot het aanschaffen van nieuw ergonomisch meubilair. Stijn De Bock, projectmedewerker bij Max Mobiel is erg tevreden: zijn rugklachten zijn afgenomen!

“Ik had zelf regelmatig last van mijn rug. De HAG Capisco dwingt me om continue van houding te wisselen en stimuleert een rechte houding. Mijn rugklachten zijn aanzienlijk verminderd sinds ik deze stoel gebruik.”

Stijn De Bock (Projectmedewerker)

HAG Capisco voor rugklachten

Na het uitproberen van een aantal stoelen is er gekozen voor de HAG Capisco. De HAG Capisco heeft een unieke zadelzitting en rugleuning. Door de zadelzitting kun je eindeloos afwisselen van lage tot hoge werkposities. Daardoor is de stoel ook erg geschikt bij een zit sta bureau.

“Ik had zelf regelmatig last van mijn rug. De HAG Capisco dwingt me om continue van houding te wisselen en stimuleert een rechte houding. Mijn rugklachten zijn aanzienlijk verminderd sinds ik deze stoel gebruik,” aldus Stijn.

Zit sta bureaus

Naast bureaustoelen zijn er ook meteen zit sta bureaus aangeschaft. Een zit sta bureau biedt de medewerkers de mogelijkheid om staand te werken en te variëren in werkhouding. Er is gekozen voor een Erodesk E2T zit sta bureau. Dit bureau is elektrisch verstelbaar zodat je makkelijk zittend en staand je werkt kunt doen.

Health2Work denkt met je mee

Het contact met Health2Work wordt als positief ervaren door Max Mobiel. “Health2Work denkt met je mee en ze leveren goed materiaal. Ze begeleiden je in het keuzeproces en bieden bovendien de mogelijkheid om producten eerst te testen!”

Ook testen?

Wil je zelf een zit sta bureau of de HAG Capisco testen? Het is mogelijk om onze producten 30 dagen uit te proberen door middel van een proefplaatsing.

Neem voor alle overige vragen contact met ons op.

Direct contact