Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

HAG Futu Mesh ergonomische bureaustoel voor Aviatize

Aviatize ontwikkelt digitale applicaties voor processen van de luchtvaartindustrie. Zo ontwikkelden zij onder andere IDRONECT. IDRONECT is een managementplatform dat drone-piloten helpt drone-vluchten op een eenvoudige manier te plannen, uit te voeren en te volgen.

Op zoek naar zitcomfort

Lennert van Kerckhove is Growth engineer. Hij focust zicht op groeihacking en de marketing van het bedrijf. Negentig procent van zijn dag brengt hij door op kantoor. Een goede bureaustoel is daarom belangrijk. De vorige bureaustoelen waren niet comfortabel en veroorzaakten na twee uur erop te zitten al pijnklachten.

referentie_afbeelding

“Ik vind het belangrijk dat een bureaustoel goede ondersteuning biedt voor mijn rug, makkelijk is in te stellen en comfortabel zit."

Lennert van Kerckhove (Growth Engineer)

Goede ondersteuning voor de rug

Health2Work heeft Aviatize begeleid in het keuzetraject voor een nieuwe bureaustoel. “Ik vind het belangrijk dat een bureaustoel goede ondersteuning biedt voor mijn rug, makkelijk is in te stellen en comfortabel zit. We hebben met ons team een aantal stoelen uitgeprobeerd waarbij de Futu Mesh voor ons als winnaar uit de bus kwam. De Futu Mesh zit goed, beweegt met je mee en stimuleert een rechte houding.”

HAG Futu Mesh ergonomische bureaustoel ademt en beweegt

De ergonomische bureaustoel is voorzien van het inBalance mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je continu in beweging bent tijdens het zitten. De HÅG Futu mesh heeft een ademde rugleuning waardoor je rug koel blijft door de constante ventilatie.

30 dagen testen in je eigen werkomgeving

Aviatize heeft de bureaustoelen eerst getest in de eigen werkomgeving en is erg te spreken over de proefplaatsing mogelijkheid. Lennert: “Het contact met Health2Work verloopt vlot. Health2Work geeft professioneel advies en biedt je de mogelijkheid om stoelen 30 dagen te testen. Op deze manier weet je zeker dat het product dat je aanschaft goed is en voldoet aan je verwachtingen!”

Wil jij de HAG Futu Mesh testen? Probeer hem 30 dagen uit!