Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Kantoor

Zit sta bureaus voor AECOM

's Werelds grootste ingenieursbureau AECOM is toonaangevend op gebied van milieu, veiligheid & bouw en heeft een stevige reputatie opgebouwd in het kader van complexe internationale projecten.

Roos Rousseau werkt er als Project Assistant en ondersteunt de projectmanagers bij het uitvoeren van hun projecten. Voor haar job is ze voornamelijk te vinden op het AECOM kantoor te Gent, daar waar ze verantwoordelijk is voor de praktische organisatie. Om de ergonomie voor de medewerkers te verbeteren werden er zit sta bureaus aangeschaft.

Gevarieerde werkhouding met zit sta bureau

“Safeguard” is één van AECOM’s bedrijfswaarden. Vanuit deze gedachte streeft AECOM ernaar om een geïntegreerd preventie -en veiligheidsbeleid uit te rollen binnen de eigen organisatie en voor haar klanten. Om beweging op de werkplek te stimuleren, heeft AECOM besloten elektrisch verstelbare zit sta bureaus aan te kopen. Een zit sta bureau biedt medewerkers de mogelijkheid om van houding te wisselen. Hiermee verklein je de kans op rug-, nek- en schouderklachten en zijn werknemers minder geneigd de hele dag te zitten.

"Ik ben me beter bewust geworden van mijn houding en ik let nu automatisch ook op de houding van mijn collega’s."

Roos Rousseau (Project Assistant)

AECOM maakt nu reeds 1,5 jaar gebruik van de zit sta bureaus van Health2Work en is zeer tevreden. “Na een instructie van Health2Work ben ik me beter bewust geworden van mijn houding. Ik let nu automatisch ook op de houding van mijn collega’s. Het contact is persoonlijk, en er is sprake van een snelle opvolging en duidelijke afspraken,” aldus Roos.

Is dit bureau geschikt voor jou?

Benieuwd of de Ergodesk E2T geschikt is voor jouw werkplek en werkzaamheden? Probeer het bureau 30 dagen vrijblijvend uit in je eigen werkomgeving.

Ik wil dit Zit sta bureau uitproberen in mijn eigen werkomgeving