Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Doe nu gratis de thuiswerkplek check!

België werkt thuis


Door verspreiding van het Covid-19 virus is de kans groot dat jij op dit moment thuiswerkt. Maar is jouw werkplek wel ergonomisch ingericht? Maak nu gebruik van onze gratis thuiswerkplek check!

België werkt op dit moment massaal thuis. Health2Work wil jou in deze ongewone tijden zo goed mogelijk van dienst zijn. Vandaar dat onze producten dan ook gewoon binnen 48 uur geleverd worden.


Alhoewel uit wordt gegaan van een tijdelijke situatie, kan het toch zeker nog een aantal maanden duren. Daarom is het belangrijk dat je op een prettige en productieve manier thuis kunt werken.


Een goede werkplek

Werk jij wel eens thuis aan de keukentafel? Het belang van een goede werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Een verkeerd ingestelde werkplek kan leiden tot onder andere rug-, nek- en armklachten. Ons stappenplan gezond thuiswerken al gezien? Dit stappenplan helpt je om stapsgewijs je werkplek in te stellen.

Health2Work vindt het belangrijk dat je op een ergonomische verantwoorde manier thuis aan het werk kunt. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Daarom bieden wij nu gratis de thuiswerkplek check aan!

Tijdelijk kantoormeubilair huren

Heb jij voor een korte periode ergonomische kantoormeubelen nodig? Huren via Health2Work heeft verschillende voordelen, waaronder flexibiliteit, kostenspreiding en duurzaamheid. Huur nu een bureaustoel voor maar  33,- per week (halen en brengen eenmalig opgeteld € 25,-).

Ontdek onze huuroplossingen


Voorkom klachten en doe nu de gratis check

Stuur een foto van jouw werkplek via het formulier en een ergonomisch adviseur helpt jouw graag bij het verbeteren van jouw werkplek. Met behulp van videobellen of telefonische contact zorgen wij ervoor dat je verantwoord thuis aan het werk kunt.

Max 10 MB
Stappenplan gezond thuiswerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk te maken.

Ontvang gratis het stappenplan gezond thuiswerken