Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht

Workshop inschrijving

Gezond zitten

Gezond zitten

Als preventieadviseur krijg je te maken met vragen over gezond zitten vanuit de organisatie. Tijdens deze workshop willen we je handvaten geven om hierop een goed antwoord te geven.

50,- per ticket (excl btw)

Ingeplande workshops

 • 08 september 2023 13:00, Gentbrugge Nog 9 plaatsen beschikbaar
  tickets
1 tickets (50,- excl btw)

Omschrijving

Mensen kunnen heel slecht zitten op een goede stoel. Tijdens deze workshop leer je ‘alles’ over goed zitten! Wanneer is een bureaustoel goed? Wat zijn de normen voor stoelen en welke zitfilosofieën zijn er. Passen alle medewerkers op dezelfde stoel? Deze wrokshop is van toepassing kantoormedewerkers, maar kan ook in het onderwijs worden toegepast bijvoorbeeld.

Wat kun je verwachten?
Je krijgt tijdens de workshop Gezond zitten, zo zit dat! inzicht in de verschillende zitfilosofieën en mogelijkheden die er zijn op het gebied van goed zitten. Er wordt gekeken naar de trends op zitgebied en de risico’s van verkeerd zitten. Tevens wordt er gekeken naar de beste manier om stoelen goed in te stellen bij medewerkers. Als je vragen hebt over specifieke zitproblematiek binnen jouw organisatie krijg je tijdens de workshop het antwoord.

Locatie

Deze workshop vindt plaats in Gentbrugge. Wil je graag dat wij bij jou langskomen? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

Het adres van onze vestiging is:

Korte Magerstraat 4

9050 Gentbrugge

Er zijn enkele parkeerplaatsen voor de deur en een grote parking onder de viaduct van de E17. Klik hier om de route te plannen.

Programma

13:00 uur ontvangst en introductie Health2Work
13:30 uur
start workshop
14:30 uur
pauze met koffie/thee/frisdrank
14:45 uur
vervolg workshop
16:00 uur
afsluitende babbel met een hapje en een drankje

Kosten

Voor € 50 (excl BTW) kun je deelnemen aan deze interactieve workshop. 

Leerdoelen

 • Na de workshop weet je welke houdingen helpen bij het voorkomen van klachten.
  Na de workshop heb je inzicht in de invloed op zitten van schuifkrachten, zwaartekracht maar ook gewoontes en discomfort.
  Na de workshop ken je de maatwerk mogelijkheden op zitgebied, denk hierbij aan uniek vormgegeven stoelen maar ook aan artrodese oplossingen, ergoshape, speciale armleggers etc.
 • Na de workshop ben je op de hoogte van regelgeving op het gebied van beeldschermwerk en vertaal je dit naar praktische oplossingen.
  Na de workshop heb je kennis van de voordelen van bewegen en variatie in houding voor de gezondheid.