Spraakherkenning en digitaal dicteren

Art.nr. 109869

Aanbiedingsprijs 199,-  excl. btw 240,79  incl. btw


* Verplichte velden

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige
Spraakherkenning helpt om efficiënter te werken met de computer. Voor wie is spraakherkenning geschikt? Hoe veel sneller werkt spraakherkenning dan een normaal toetsenbord en muis? Welke vormen van spraakherkenning en digitaal dicteren zijn er? Dat leer je tijdens deze workshop.

Omschrijving

Tijdens de workshop laten wij je kennis maken met sprekend documenteren. Hoe werkt spraakherkenning en digitaal dicteren, wat zijn de voordelen en waar kun je het voor gebruiken?

Wat kun je verwachten?

De workshop geeft een duidelijk inzicht in wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van spraakherkenning. Tijdens de workshop leer je hoe je het beste kunt werken met de spraakherkenning en welke investering nodig is om het succesvol te implementeren in de organisatie. Daarnaast is er mogelijkheid om de spraakherkenningssoftware te testen. Hiervoor is het niet nodig om de software aan te schaffen. Naast een uitgebreide demonstratie van de software krijg je antwoord op de vragen die je hebt over werken met spraakherkenning en digitaal dicteren.

Leerdoelen

  • Na de workshop kun je inschatten voor wie in de organisatie spraakherkenning zinvol is.
  • Na de workshop ben je op de hoogte van de (on)mogelijkheden van spraakherkenning.
  • Na de workshop ken je verschillende vormen van spraakherkenning en digitaal dicteren.
  • Na de workshop is een goede inschatting te maken van de ROI van spraakherkenning.

Wat kost het?

Voor € 199 (excl BTW) kun je deelnemen aan deze interactieve workshop. Naast een leerzame en gezellige middag krijg je een uitgebreide lunch, lesmateriaal en we sluiten af met een gezellige borrel.

Op dit moment staat er geen workshop Spraakherkenning en digitaal dicteren gepland. Wel kunnen wij een incompany workshop organiseren. Wij verzorgen dan op locatie deze workshop. Vraag naar de mogelijkheden!

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren