Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Sta jij mee recht met ons?

Sta jij mee recht met ons?

Sta jij mee recht met ons?

Oktober is de maand van de ergonomie in België. De Beroepsvereniging voor Ergonomie, VerV, vestigt elk jaar rond 10 oktober onder meer de aandacht op “wisselwerken”. Met de 10-10-10-campagne roept VerV op om rond 10 oktober om 10u zittend werk 10 minuten te onderbreken en in plaats daarvan rechtstaan of bewegen. Dit jaar valt de 10-10-10-campagne op maandag 11 oktober. Zowel op kantoor als thuis kan je het zittend werk even loslaten om recht te staan om 10u.

Bij wie acht uur of meer per dag neerzit, verhoogt de kans op vroegtijdig overlijden maar liefst met 35%! Idealiter zou je om het half uur even moeten rechtstaan om je gezondheid en concentratie op peil te houden.

Sta jij op 11 oktober om 10u mee recht met ons? Deel een foto op sociale media met #wisselwerken en maak kans op een van onze Steppies.

Lees hier vijf tips van VerV over hoe jij gezond kan wisselwerken.

Geert Vindevogel
Geert Vindevogel

Geert is onze ergonomisch adviseur. Ook complete inrichtingsprojecten zijn hem niet vreemd waarbij hij met deskundig advies, kennis en service tegemoet komt aan elke vraag van de klant of organisatie. Elke vraag en/of probleem vormt voor hem een uitdaging waar hij graag zijn schouders onder zet en meedenkt naar een oplossing.

Ga naar alle blog berichten van Geert