Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Top 5 producten voor de thuiswerkplek van Borealis

Top 5 producten voor de thuiswerkplek van Borealis

Borealis maakte gebruik van een eigen bestelportaal voor ergonomische thuiswerkplekken via Health2Work. Aan de hand van een bevraging rond ergonomie besloot Borealis contact op te nemen met Health2Work om het project rond de thuiswerkplek te organiseren. “We kozen voor Health2Work omwille van jullie brede aanbod, de overzichtelijke website en omdat jullie een bedrijfspagina aanboden met de mogelijkheid om op een eenvoudige manier online bestellingen te plaatsen. Ook de regeling om dit te verwerken in onze payroll was heel duidelijk,” aldus Krista Beutels, preventieadviseur bij Borealis. Health2Work ging bij elke medewerker persoonlijk langs om de door hun bestelde producten te leveren en te installeren. Door de ruime keuzemogelijkheden konden de thuiswerkers een oplossing op maat van hun persoonlijke werkplek kiezen. “Omwille van het ruime aanbod, de vlotte en persoonlijke samenwerking zijn jullie sowieso een uitstekende firma om mee samen te werken.”

Om even de stap naar de realiteit van de thuiswerkplek te zetten, maken we een top 5 op van de meest gevraagde producten door de medewerkers van Borealis. Zo kunnen we immers afleiden waar de nood het hoogst is bij de thuiswerkplek.

1. RH Extend 220 bureaustoel

De RH Extend 220 bureaustoel was bij uitstek het meest gekozen product door de Borealis medewerkers. De eenvoudige instellingen en het elegante design maken van deze bureaustoel een breed inzetbare zitoplossing. Het unieke bewegingspatroon maakt beweeglijk en actief zitten mogelijk.

2. Ergowork Comfort bureaustoel

De eerste twee producten in deze top 5 maken duidelijk waar het grootste pijnpunt ligt voor de thuiswerkplek: een goede ergonomische bureaustoel. De Ergowork Comfort bureaustoel is eveneens een veel gekozen zitoplossing. Deze bureaustoel heeft alle benodigde instelmogelijkheden en is makkelijk bedienbaar.

3. Ergowork circulaire laptophouder

Nek- en schouderklachten zijn erg gebruikelijk bij thuiswerkers. In tegenstelling tot op kantoor, waar de meeste medewerkers kunnen werken met een scherm op ooghoogte, hadden thuiswerkers niet de middelen om hun laptop op ooghoogte te plaatsen. Een eenvoudige laptophouder bood voor vele medewerkers soelaas. De Ergowork circulaire laptopstandaard is verkrijgbaar in een hoge of lage variant. Bovendien is deze laptophouder heel compact en handig om mee te nemen. Deze laptophouder is vervaardigd uit gerecycleerde petflessen.

4. Ultraboard 960 toetsenbord

Om een laptophouder optimaal te benutten, heb je ook een ergonomisch toetsenbord en muis nodig. Een compact toetsenbord is de beste oplossing opdat je de armen op die manier dichtbij je lichaam kan houden. Wanneer je veel gebruik maakt van het numerieke gedeelte, is het Ultraboard 960 een ideale oplossing. Het compacte ontwerp wordt gecombineerd met een numeriek gedeelte.

5. Evoluent 4 verticale muis

De Evoluent 4 verticale muis heeft een gepatenteerde vorm die de natuurlijke houding van de hand ondersteunt. Op die manier is de onderarm meer ontspannen en kunnen ook polsklachten vermeden worden.

Hoe kan je aan individuele noden van werknemers voldoen? Ieder lichaam is anders en elke werknemer heeft verschillende middelen nodig om deze noden in te vullen. Door een gepersonaliseerd bestelportaal op maat van je bedrijf kunnen medewerkers zelf bepalen wat voor hen de geschikte oplossing is, met de hulp van deskundige adviseurs.

Had je graag meer info gewenst over onze bestelportalen? Wens je je thuiswerkers te voorzien van het geschikte materiaal om gezond van thuis uit te blijven werken? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op >
Geert Vindevogel
Geert Vindevogel

Geert is onze ergonomisch adviseur. Ook complete inrichtingsprojecten zijn hem niet vreemd waarbij hij met deskundig advies, kennis en service tegemoet komt aan elke vraag van de klant of organisatie. Elke vraag en/of probleem vormt voor hem een uitdaging waar hij graag zijn schouders onder zet en meedenkt naar een oplossing.

Ga naar alle blog berichten van Geert