Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Blog categorie: zorgomgeving

Veilige bezorging

Veilige bezorging

Bezorgen jullie nog gezien de voorzorgsmaatregelen? Deze vraag kwam deze week enkele keren voorbij. Ook in deze onzekere tijd staan wij voor jullie klaar. Producten worden veilig en met gepaste afstand bezorgd. Je bestelling afhalen? Op afspraak is het mogelijk je pakket af te halen.

3 min
Een betere houding met de Score office Amazone

Een betere houding met de Score office Amazone

In de vorige blog hebben we de Score Office Jumper en Amazone uitgelicht en uitgelegd wat het voordeel van deze ergonomische zitoplossing is.

5 min
Hoe houd je bewoners van zorgorganisaties in beweging?

Hoe houd je bewoners van zorgorganisaties in beweging?

Gedurende de coronapandemie werd veel dagbesteding afgelast. Naar buiten gaan, werd voor de bewoners van zorgorganisaties beperkt. Voor hen was het lastiger om zich bezig te houden en voldoende te bewegen. Gelukkig zijn er veel manieren om ook binnen aan genoeg beweging te komen. We zetten een aantal tips op een rijtje.

5 min
Powernap op het werk

Powernap op het werk

Wist je dat het slaaptekort van werknemers miljarden aan kosten met zich meebrengt? Een vermoeide medewerker heeft een verhoogd risico om fouten te maken. Lees meer over de gevolgen van vermoeidheid op de werkvloer en de positieve effecten van een powernap.

5 min
Anti-decubitus ten tijde van Covid-19

Anti-decubitus ten tijde van Covid-19

Decubitus is een ernstige aandoening welke veel voorkomt als mensen ernstig ziek zijn of inactief. Decubitus ontstaat door krachten op het lichaam zoals druk en schuifkrachten. Er ontstaan beschadigingen van de huid die kunnen leiden tot verlies van een volledige weefsellaag. Juist nu is het belangrijk om snel te handelen en decubitus te voorkomen. Op dit moment gaat de aandacht voornamelijk uit naar ziekenhuizen en IC-afdelingen, maar ook in de ouderenzorg en chronische zorg speelt dit probleem.

4 min