Health2Work Cube

Art.nr. HWPJ090.100001
Met de Health2Work Cube wordt dynamisch werken en veranderen van houding uitstekend gecombineerd.
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Omschrijving

De Health2Work Cube is een dynamisch meubel die een gezonde werkplek waarborgt. De Cube nodigt uit om goede werkhoudingen aan te nemen. In het meubel zijn tien verschillende werkhoudingen aan te nemen. 

Verschillende werkhoudingen

De werkhoudingen die het meubel aanbiedt, zijn onder meer fietsen, lopen, liggen en zit-sta afwisselingen. Dit zorgt ervoor dat een gezonde dynamische werkplek ontstaat. 

Duurzaam materiaal

De Health2Work Cube is van duurzaam materiaal gemaakt, namelijk van EPS. Doordat het is afgewerkt met een harde PU coating is het meubel eenvoudig te verplaatsen, dat geeft natuurlijk een extra dimensie aan de term dynamisch. 

Informatie

De Cube is een innovatie van Health2Work, klik hier voor meer informatie.

Aanbevolen door professionals

  • Brengt je in beweging
  • Zorgt voor creativiteit en productiviteit
  • Werkt aan de conditie van je hersenen

Specificaties

Afmeting (L x B x H)303 x 303 x 150 cm
Lichamelijke klachtenOverig

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Dynamisch meubilair

Waarom een zit-fitbal?

De zit-fitballen en balstoel van Health2Work stellen de gebruiker in staat een actieve zithouding aan te nemen. Doordat de gebruiker zichzelf bijna constant in evenwicht moet houden, worden spieren zo benut dat klachten verminderd kunnen worden. Door de zitfitbal te gebruiken, neem je een actieve zithouding aan die ervoor zorgt dat je in beweging blijft aan je bureau. De balstoel geeft je tevens de mogelijkheid om te verplaatsen en af en toe uw rug te ontspannen. Wij adviseren deze producten ter afwisseling en niet om een hele werkdag op te zitten. 

Bekijk onze zit-fitballen

Hoeveel uren per dag zou ik maximaal mogen zitten?

Het liefst 4 uur of minder per dag. Uit onderzoek blijkt dat mensen die meer dan 10 uur per dag zitten een 40 tot 60 procent hogere kans op sneller overlijden hebben, dan mensen die minder dan 4 uur per dag zitten.

Bekijk onze zit-sta-bureaus

Hoeveel uren per dag kan ik de Swopper gebruiken?

Wanneer je begint met de Swopper kun je deze ongeveer totaal een uur per dag gebruiken, afhankelijk van je conditie. Dit uur kun je geleidelijk uitbouwen.

Bekijk onze swoppers

Waarom een zit-stahulp?

Als je op onze zit-stahulpen ‘zit’ of ‘staat’, wordt het bekken voorover gekanteld, waardoor de wervelkolom in een natuurlijke houding komt te staan en er minder spanning ontstaat op de wervelkolom. Hierdoor raakt je minder snel vermoeid en kan je langer ontspannen werken. Met je voeten op de vloer kan je gemakkelijk heen en weer bewegen rondom de werkplek.

Rugleuning

Op een zadelkruk is normaal gesproken geen rugleuning nodig, maar het is gewoon lekker om een steuntje in de rug te hebben dat een goede houding bevordert en dat is zo rechtop mogelijk. De rugleuning werkt ook ontspannend op een relax moment.

Armleggers

Voor sommige werkzaamheden is het nodig de armen af te steunen. Hiervoor zijn armleggers ontwikkeld die speciaal op de zadelkrukken passen. 

Bekijk onze zit-stahulpen

Waarom staand vergaderen?

Staand vergaderen zorgt voor:

  • betere non-verbale communicatie;
  • meer energieverbranding;
  • verhoging van productiviteit;
  • meer creativiteit;
  • betere samenwerking en
  • je bespaart uiteindelijk kosten!

Bekijk onze oplossingen voor dynamisch staan