Dynamisch staan

11 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Dynamisch staan

Zitten is het nieuwe roken. Klachten door te lang zitten kun je voorkomen door zittend werken af te wisselen met staand werken. Naast staand werken kun je ook staand vergaderen. Langdurig staan is vermoeiend en is net als langdurig in dezelfde houding zitten ook niet goed voor de bevordering van je bloedsomloop. Het is daarom belangrijk om dynamisch te staan en regelmatig van houding te veranderen. In het licht van staand werken is daarbij een zit sta bureau van belang. Zo'n bureau kun je gemakkelijk hoog en laag instellen zodat de gebruiker staand of zittend kan werken.

Staand vergaderen

Wil je meer weten over staand vergaderen en wat de voordelen zijn? Lees meer over dynamisch staan in onze blog over staand vergaderen. Het is tevens mogelijk om kennis te maken met staand vergaderen. Ontdek namelijk Ergonomie2Meet en je kunt zelf staand vergaderen. Op onze locaties kun je kennis maken met bewegen op kantoor.

Staand werken

Staand werken is een uitstekende ergonomische houding. Echter, wanneer je te lang staat, is dit belastend voor je onderrug. Het is daarom verstandig om ondersteunende hulpmiddelen bij het staand werken te gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan een Steppie, die er voor zorgt dat je dynamisch staat. Een stahulp is ook een goed ergonomisch hulpmiddel, omdat deze de rug van de gebruiker ondersteunt bij het staand werken. De staand werken houding van de gebruiker wordt door de stahulp uitstekend ondersteund. 

Jumper en Amazone

Een andere ergonomische oplossing is de zit sta hulp, namelijk de Jumper of de Amazone. De stoelen hebben een zadelzitting en deze bevorderen een actieve zit sta houding. De Jumper is de grotere variant van de Amazone, daarom is de Jumper vaak meer geschikt voor mannen en de Amazone voor de vrouwen. Ben je benieuwd? Dan kun je deze dynamisch staan producten gratis 30 dagen op proef uitproberen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren