Wilt u zeker weten of een product aan uw verwachtingen zal voldoen? Geen probleem. U kunt al onze producten gratis 30 dagen testen (no cure, no pay) in uw eigen werkomgeving. Via onderstaand formulier is het aanvragen van een proefplaatsing heel eenvoudig. Ook is het mogelijk om de proefplaatsing via onze webshop te regelen.


1Geef ons door welk product u gratis 30 dagen wilt testen. U kunt eenvoudig een product uit onze webshop selecteren en op de proefplaatsingsknop klikken. Ook telefonisch (088 240 00 60) kunnen we de proefbestelling aannemen.

2Het product wordt gratis bezorgd of wij komen het product (op afspraak) kosteloos installeren. Na de proefperiode beslist u of u het product wilt houden of aan ons terugstuurt. Bevalt het product en wilt u het behouden, dan kun u overgaan tot betaling van de factuur. 

3Voldoet het product niet geheel aan de verwachtingen, dan stuurt u het product voor eigen rekening terug. Als u een bureaustoel en/of tafel op proef hebt, halen onze servicemedewerkers deze kosteloos weer op.

Uitleg over proefplaatsing

Vraag direct een proefplaatsing aan!

  • Vragen en opmerkingen over de proefplaatsing kunnen hier vermeld worden.

  • Indien je graag meerdere producten wilt proberen dan kun je dat hierboven vermelden.

 

Vrijblijvend advies
Gratis proefplaatsing, géén bezorgkosten. Bel 088 240 00 60.

Contactgegevens

Adres
Health2Work
Zwetsloot 5E
9231 DW Surhuisterveen

Telefoonnummer
03 808 43 99

Faxnummer
+31 88 240 00 80

E-mailadres
info@health2work.nl

 

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Tot 10 jaar garantie. Beste kwaliteit!
  • Voorraadproducten geleverd binnen 48 uur