Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Où trouver mon mobilier de bureau exempt d’impôts?

Où trouver mon mobilier de bureau exempt d’impôts?

Récemment, on a appris que le plafond non imposable en faveur de l'allocation de travail à domicile sera temporairement porté à 144,31 euros par mois. Ce règle est valide à partir du 1er avril jusqu’à la fin de juin. En outre, l’employeur peut octroyer une allocation de 40 euros par mois pour l’utilisation du PC et de la connexion internet du salarié. Découvrez comment vous pouvez acheter du matériel pour le télétravail fiscalement plus avantageux.

5 min
Kan ik kantoormeubilair voor de thuiswerkplek onbelast aanschaffen?

Kan ik kantoormeubilair voor de thuiswerkplek onbelast aanschaffen?

Vorige maand raakte bekend dat het belastingvrij plafond ten gunste van de thuiswerkvergoeding wordt opgetrokken tot 144,31 euro per maand. Deze regel is geldig vanaf 1 april tot het einde van juni. Bovendien blijft ook de maandelijkse kostenforfait van 40 euro voor het internetgebruik en het aanwenden van eigen computermateriaal overeind. Lees verder en ontdek hoe je thuismateriaal onbelast kunt aanschaffen.

5 min
Top 5 bureaustoelen voor de thuiswerkplek

Top 5 bureaustoelen voor de thuiswerkplek

Herken je dat? Je zit de hele dag op een keukenstoel en aan het einde van de dag voelen je rug en nek stijf aan. Nog steeds hebben veel medewerkers geen bureaustoel op hun thuiswerkplek. Een ergonomische bureaustoel is essentieel om klachten te verminderen en te voorkomen. Om het je makkelijk te maken, heb ik hieronder onze top 5 bureaustoelen voor je op een rijtje gezet.

5 min
Voorkom nek- en rugklachten door thuiswerk

Voorkom nek- en rugklachten door thuiswerk

Als er iets is waar je rug en nek niet blij van worden, dan is het wel uren achter elkaar werken op een laptop aan de keukentafel. Helaas zien we nog te vaak dat mensen hun keukentafel als vaste werkplek gebruiken. Wat kun je doen om nek- en schouderklachten te voorkomen? En hoe creëer je thuis een ergonomische werkplek?

5 min
Tijdelijk cao voor telethuiswerk

Tijdelijk cao voor telethuiswerk

Afgelopen week sloten werkgevers en vakbonden in de Nationale Arbeidsraad een tijdelijke cao over telethuiswerk. Cao nr. 149 loopt tot 31 december 2021 en verplicht ondernemingen die nog geen kader voor telewerk hebben opgezet, dit nu te doen.