Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Veel gestelde vragen over thuiswerken

Veel gestelde vragen over thuiswerken

Aangezien er steeds meer mensen thuis gaan werken, krijgen wij daar geregeld vragen over. Niet alleen vanuit de werknemer, maar ook vanuit de werkgever. Wat zijn bijvoorbeeld laagdrempelige producten die bijdragen aan ergonomisch thuiswerken? En hoe bezorgen wij de producten corona proof bij je thuis? Ik heb onze meest gestelde vragen gebundeld en hieronder voor je weergegeven.

3 min
Van werkstress naar werkplezier

Van werkstress naar werkplezier

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer één. In Nederland hebben 1,3 miljoen werknemers last van Burn-out klachten. De kosten van werkstress gerelateerd verzuim zijn opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar. In samenwerking met 's Heeren Loo zijn we een pilot stressreductie gestart. Hoe kunnen stress bij medewerkers terugdringen?

3 min
Veilige bezorging

Veilige bezorging

Bezorgen jullie nog gezien de voorzorgsmaatregelen? Deze vraag kwam deze week enkele keren voorbij. Ook in deze onzekere tijd staan wij voor jullie klaar. Producten worden veilig en met gepaste afstand bezorgd. Je bestelling afhalen? Op afspraak is het mogelijk je pakket af te halen.

3 min
Top 10 thuiswerk producten

Top 10 thuiswerk producten

Nu een groot deel van de mensen vanuit huis aan het werk is, is het goed om eens kritisch naar je thuiswerkplek te kijken. Heb je thuis een bureau met bureaustoel die zorgen dat je in de juiste houding kan werken? En maak je gebruik van een laptophouder zodat je nek niet overmatig belast wordt? Om het je makkelijker te maken, heb ik hier onze top 10 thuiswerk producten op een rijtje gezet.

5 min
Tips om meer te bewegen op je werkplek

Tips om meer te bewegen op je werkplek

Door regelmatig van houding te wisselen voorkom je fysieke klachten. Bovendien geraak je energieker de dag door, aldus Wim. Wim Ponsaert is preventieadviseur en ergonoom bij ING België en bestuurslid bij de ergonomievereniging VerV. Wim geeft je tips om meer te wisselwerken.

5 min