Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Nieuwe zitbeleving voor rolstoelcliënt - kopie

Nieuwe zitbeleving voor rolstoelcliënt - kopie

Stel je voor, je komt ‘s ochtends uit bed, gaat in een (rol)stoel zitten en bent zelf niet bij machte om te verzitten, waardoor je de hele dag in één houding zit. Een rolstoel is een fantastische oplossing en onmisbaar. Maar zou het niet fijn zijn als we rolstoelafhankelijke cliënten ook de mogelijkheid bieden een comfortabele en variërende zithouding aan te laten nemen?

2 min
Het belang van een in hoogte verstelbaar bureau

Het belang van een in hoogte verstelbaar bureau

Werk jij voornamelijk achter een computer of laptop? Dan zit je al snel zo’n acht uur per dag aan een bureau. Ergonomisch verantwoord werken, begint bij de juiste materialen. Een in hoogte verstelbaar bureau zorgt ervoor dat je gedurende de dag regelmatig van houding kan wisselen. Lees hier meer over in hoogte verstelbare bureaus.

3 min
Blijf in beweging met de HÅG Capisco

Blijf in beweging met de HÅG Capisco

Een goede ergonomische bureaustoel ondersteunt je en zet tegelijk ook aan tot beweging. De HÅG Capisco kan je zo instellen dat elke zitervaring anders is. Zelfs voor fysieke klachten als heupdysplasie kan de HÅG Capisco verlichting bieden.

4 min
Terug naar kantoor en het telewerken (her)organiseren

Terug naar kantoor en het telewerken (her)organiseren

Sommigen kunnen niet wachten om weer naar kantoor te trekken, anderen kunnen de voordelen van een thuiskantoor niet meer missen. Vanaf 28 juni is telewerk bovendien niet langer verplicht.

5 min
Top 5 ergonomische bureaus

Top 5 ergonomische bureaus

Wil jij ook gezond werkplezier? Wij hebben een top 5 bureaus voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

4 min