Dynamisch meubilair - Health2Work Cube

11 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Dynamisch meubilair - Cube

Health2Work heeft een uitstekende en tevens unieke combinatie ontwikkeld tussen dynamisch werken en veranderen van houding op de werkplek; namelijk de Health2Work Cube. De Cube nodigt uit om gezonde werkhoudingen aan te nemen en regelmatig van houding te veranderen. Dat is de betekenis van dynamisch meubilair.

Duurzame inzetbaarheid verbeteren met de Cube

Dit dynamische meubel is ontwikkeld door Health2Work en is ontwikkeld met het idee om de duurzame inzetbaarheid van personeel te verbeteren. De pensioengerechtigde leeftijd wordt steeds hoger en daarom is de uitdaging om het personeel vitaal en gezond te houden. Door dit meubel is er focus op duurzame inzetbaarheid en leidt het tot gezonde levensjaren en minder beroep op de zorgverzekering.

Gezond

Het is uitermate belangrijk om werkhoudingen af te wisselen. Langdurig statisch zitten is namelijk ongezond. De Cube biedt tien verschillende houdingen aan.  Daarmee zorgt de cube voor dynamisch werken en daaropvolgend voor creativiteit en productiviteit voor de werknemers. Daarnaast houdt de cube je gezond door de verschillende houdingen. 

Combinatie van dynamisch meubilair

De Cube bestaat uit meerdere elementen, deze zijn tevens los te verkrijgen. Daarmee is het mogelijk om ook combinaties te maken. Een plek waar je relaxed je mail kan lezen op de tablet, of een plek waar je de weekstart kunt beginnen of een plek waar je fietsend je werk kan verzetten. Naast deze variaties, zijn er nog veel meer combinaties mogelijk. Het feit is wel dat wanneer je alle elementen combineert er een gezonde en mooie werkomgeving wordt gecreëerd in de vorm van een kubus, vandaar de cube. 

'De beste houding is de volgende'

In overeenstemming met het Health2Work motto, 'de beste houding is de volgende', is de Cube het ideale dynamische meubel voor een gezonde werkplek. De Health2Work Cube zorgt ervoor dat de gebruiker productief, geconcentreerd en dynamisch werkt. Dynamisch meubilair is de basis voor een gezonde werkomgeving. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren