Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Geert Vindevogel | algemeen directeur & ergonomisch adviseur

Geert Vindevogel

Geert is onze ergonomisch adviseur die instaat voor de uitbouw van onze activiteiten in België. Hij werkt sinds begin dit jaar voor Health2Work vanuit onze Belgische vestiging te Gentbrugge. Hij leeft ervoor om iedereen zo optimaal mogelijk aan de start te krijgen van zijn werkdag en dit iedere dag opnieuw met oog voor de specifieke noden en behoeften van ieder individu. Alles begint bij het luisteren naar de klant! Dit is steeds het vertrekpunt naar de oplossing.

Ook complete inrichtingsprojecten zijn hem niet vreemd waarbij hij met deskundig advies, kennis en service tegemoet komt aan elke vraag van de klant of organisatie. Elke vraag en/of probleem vormt voor hem een uitdaging waar hij graag zijn schouders onder zet en meedenkt naar een oplossing.

Geert woont samen met zijn vrouw in het hart van de Vlaamse Ardennen in het pittoreske stadje Oudenaarde. Hij is een liefhebber van voetbal en sport in het algemeen en kan enorm genieten van uitzonderlijke sportprestaties. Onder vrienden komt hij volledig tot rust.

Heb je een vraag voor Geert? Bel of mail hem, of stuur een bericht via LinkedIn.