08 juni 2017

Sinds vorig jaar hebben we een nieuwe locatie in het midden van het land. Deze locatie gebruiken wij als showroom en als workshopruimte voor onze Health2Work Academy. Onze collega’s gebruiken de locatie in Blaricum als flexwerkplek. Een perfecte locatie, want de locatie grenst aan de A27.
Een aantal dagen in de week wordt deze locatie niet gebruikt. Daarom hebben we het concept Ergonomie2Meet bedacht. We bieden onze inspirerende ruimtes aan ons netwerk aan.

Ergonomie2Meet

Vrijblijvend kennismaken met ergonomie, dit is wat je bij ons op verschillende locaties en manieren kunt doen. De locaties zijn compleet ergonomisch ingericht, je maakt kennis met ergonomie. Met dit concept willen we bewustwording creëren: wat kan ergonomie betekenen voor je vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving.

Blaricum werkplekDynamische vergaderruimte

Werkplek Health 2 WorkVergaderruimte Surhuisterveen

Locaties

De locaties liggen centraal in het land, waardoor ze goed bereikbaar zijn. De locatie in Midden Nederland ligt direct aan de snelweg A27, in Blaricum. In Noord Nederland hebben we een locatie in Surhuisterveen, dit ligt 6 km van de snelweg A6.
“De Ergonomie2Meet locaties zijn perfecte locaties qua ligging”.

Hoe werkt het?

Wil je gebruik maken van Ergonomie2Meet? Je bent van harte welkom! Bekijk onze locaties op de website en ontdek welke ruimte goed aansluit bij jouw vergadering, overleg of werkzaamheden. Vervolgens kun je de locatie en ruimte reserveren bij één van mijn collega’s of via het reserveringsformulier.

We zien je graag eens in één van onze Ergonomie2Meet locaties!

Door Douwe Jan Boersma

'Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren